Inovatyvus „9oPoint“ sprendimas modernios koncepcijos savitarnos barui „Ibar“

ASPA džiaugiasi savo modernia įranga ir sprendimais galėdama prisidėti prie šiuolaikiškų, unikalių ir išskirtinių prekybos vietų realizavimo. Viena iš tokių vietų – pirmasis Lietuvoje savitarnos baras „iBar“, kuris pasitikėjo ASPA komandos siūlomais sprendimais prekybai ir įdiegė juos savo naujajame bare Vilniuje!

 

ASPA komandos įdiegti sprendimai savitarnos barui „Ibar“

 

1. 9oPoint – kasos pardavimų programa:

9oPoint – kasos pardavimų programa sukurta sklandžiam prekybos vykdymui: pardavimo operacijų registravimui, PVM sąskaitų faktūrų rašymui ir visoms kitoms operacijoms su kasa atlikti. 25-erių metų darbas su prekybine įrangą ir jos priežiūra padėjo ASPA komandai įsigilinti į kasos operatorių darbo principus ir įvardinti svarbiausius reikalavimus tokio tipo programinei įrangai. Šios analizės rezultatas – inovatyvi 9oPoint programa, kurią nusprendė integruoti savo versle ir unikalus savitarnos baras „iBar“. Daugiau apie 9opoint galite sužinoti paspaudę čia.

 

2. 9oAir – buhalterinės apskaitos programa:

9oAir – verslo valdymo sistemos 9o programos papildinys, debesų servisas, orientuotas į operacijų automatizavimą ir atliekamo darbo kokybės gerinimą. 9oAir suteikia galimybę lengvai vesti apskaitos duomenis, vartotojo sąsaja yra intuityvi ir paprasta, kas leidžia greitai išmokti valdyti visas programos galimybes. 9oAir buhalterinis sprendimas buvo integruotas ir „iBar“ bare. Daugiau apie 9oAir galite sužinoti paspaudę čia.

3. Svarstyklės be stovo ELICOM EVL S200 6/15 B

Prekybinės svarstyklės be stovo ELICOM EVL S200 615 BEuropoje pagamintos elektroninės kainą ir kiekį skaičiuojančios svarstyklės prekybai S200B su dviem LCD ekranais (pirkėjo ir pardavėjo), 2000 programuojamų prekių atmintimi, RS-322 sąsaja, membranine atsparia drėgmei klaviatūra, automatine maitinimo išjungimo funkcija. Pilnai pakrautas svarstyklių akumuliatorius užtikrina 150 val. nepertraukiamo darbo. „iBar“ savitarnos bare šios svarstyklės yra sujungtos su kompiuteriu. Pasvėrus norimą prekę, svorio informacija automatiškai įrašoma į čekį. Daugiau apie Elicom EVL S200 galite sužinoti paspaudę čia.

4. 7′ LCD pirkėjo displėjus

7′ LCD pirkėjo displėjus jungimas prie kompiuterio per USB jungtį. Tai puiki reklamos priemonė, norint atvaizduoti klientams išskirtinius pasiūlymus, akcijas, naujienas ir kitas reklamines kampanijas.

5. Skaitytuvas Newland HR1150P 1D

Tai bendros paskirties brūkšninių kodų skaitytuvai, veikiantys su galingais komponentais, kurie padaro 1D brūkšninių kodų skaitymą nesudėtingu ir lengvai atliekamu darbu. Brūkšninių kodų skaitytuvai Newalnd HR11 yra tvirti ir lengvai valdomi. Šie modeliai itin kompaktiški ir sveria tik 120g! Ergonomiškas dizainas itin sumažina nepatogumus ir užtikrina maksimalų komfortą kasdieniniam darbui. Daugiau apie skaitytuvą galite sužinoti paspaudę čia.

 

6. Etikečių spausdintuvas Godex G500 su LAN jungtimi

Vidutinės klasės spausdintuvas skirtas lengviems ir vidutiniškai sudėtingiems spausdinimo darbams atlikti. Spausdintuvas turi Ethernet, COM ir USB jungtis. Savitarnos bare „iBar“ lipdukų spausdintuvas Godex G500 spausdina etiketes su pasirinkto gėrimo pavadinimu, sudėtimi, galiojimo data ir kt. Daugiau apie lipdukų spausdintuvą galite sužinoti paspaudę čia.

 

7. KKA GAMA su FP-2000

Fiskalinis spausdintuvas FP-2000 yra greitas ir našus, prijungtas prie personalinio kompiuterio palaiko neribotą prekių kodų ir grupių skaičių, taros supirkimą, papildomos valiutos funkciją, kvitų anuliavimą ir daugybę kitų funkcijų.

 

8. Kompiuteris SENOR V3+

Senortech V3 series lietimams jautrus kompiuteris pasižymi visiškai nauja koncepcija, skirta pristatyti itin siaurą Bezel ekraną ir išskirtinį išorinį dizainą. Ši serija suteikia galimybę pasirinkti norimos spalvos korpusą, kad būtų galima dar geriau atstovauti jūsų prekės ženklą. „V3“ siūlo LED šviesos diodo palaikymą. Ši savybė vizualiai maloniai atrodo. V3 yra idealus kompanionas visoms svetingumo ir mažmeninės prekybos įmonėms. Barui „iBar“ šis kompiuteris tapo ne tik puikiu prekybos pagalbininku bet ir moderniu prekybos akcentu. Daugiau apie lipdukų spausdintuvą galite sužinoti paspaudę čia.

 

 

 

 

 

 

Jeigu ir Jūs norite savo versle diegti šiuolaikišką, modernią prekybinę bei programinę įrangą – kreipkitės į UAB „ASPA“ komandą, kuri padės išsirinkti geriausiai tinkančius sprendimus Jūsų verslui. Susisiekite su mūsų komanda: el.paštu info@aspa.lt arba tel.nr +37068669288.